top of page
white lines logo - no background_no text.png

Over Roos 

Yoga van Roos is voor mij een hele grote stap in mijn eigen yogareis. Ik heb veel over mijzelf geleerd dankzij het beoefenen van yoga en mijn grootste les is geweest dat ik gelukkig word van les geven!

 

Dankzij mijn moeder kwam ik op jonge leeftijd al in contact met yoga. Sinds mijn eerste les heb ik al veel mogen leren van verschillende leraren. Het leukste vind ik om te merken hoe mijn instelling is veranderd met hoe ik nu op de mat sta in vergelijking met vroeger. 

 

Wat ik bijzonder vind aan les geven is om te zien dat alle leerling op hun eigen tempo en manier hun weg lopen. Door te observeren hoe mensen zich voelen en bewegen kunnen we veel leren van elkaar, maar ook van (en over) onszelf. 

Ik geef les op een gegronde en nuchtere manier zodat iedereen zich comfortabel voelt. De kleinere groepen waarin ik les geef laten toe om de stof aan te passen op ieders behoeftes. Wanneer er ruimte is voor diepgang ga ik daar graag in verder. 

Yogavanroos_39_edited.jpg

Mijn achtergrond 

Yogavanroos_21.jpg

Vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met Hatha Yoga  was er sprake van een klik. Daarom besloot ik na het afronden van mijn HBO opleiding om een opleiding tot Hatha Yoga docent te volgen. Deze opleiding heeft mij een sterke basis gegeven voor het lesgeven, kennis over fysiologie en houdingen, maar natuurlijk ook de filosofie achter Hatha Yoga. 

Sinds April 2022 geef ik zelfstandig les aan de Karmelitessenlaan 22 in het rustige Schaarsbergen. Deze open ruimte, waar mijn schoonmoeder tevens viltworkshops verzorgt en Reiki behandelingen geeft, noemen wij De Basis. Deze open en spirituele ruimte is een perfecte match voor Yoga van Roos en ik ontvang hier mijn leerlingen elke week weer met veel dankbaarheid. 

Naast mijn eigen onderneming werk ik ook op vaste tijden bij mijn eigen sportschool: O.G. High Performance Gym in Velp. Hier krijg ik de vrijheid om de yoga stroming bij de gym in te vullen. Verschillende lessen, courses en workshops worden hier door mij gegeven en door het behalen van mijn personal trainer diploma ben ik hier ook beschikbaar voor personal training sessies. Meer info hierover mag via de mail of bezoek de website: https://www.ozzysgym.com/

In de toekomst blijf ik verschillende opleidingen, workshops en retraites volgen. Niet alleen als toevoeging op mijn eigen yogareis, maar vooral ook voor verdieping in het lesgeven. Als je vragen hebt over mijn diploma's of iets anders wilt delen, stuur me gerust een bericht. 

bottom of page