top of page
white lines logo - no background_no text.png

kies jou optie

 • Best Value

  Strippenkaart

  100€
  voor jou, van Roos.
  Valid for 6 months
 • Proefles

  5€
  Maak kennis met Yoga van Roos
   
 • Losse Les

  12€
  voor de vrije vogels
  Valid for 6 months

Voorwaarden

De strippenkaart is geldig voor 6 maanden. Deze kaart kost 100,- en je ontvangt hiermee 10 lessen die je zelf vrij mag inzetten. Voor het inplannen van een les mag je via het rooster kijken welke les en dag jou schikt. 

Een proefles is bedoeld om een les uit te proberen en te voelen of Yoga van Roos jou kan bieden wat je nodig hebt. Deze mag je maximaal 1 x opmaken voor jezelf maar meerdere keren kado doen mocht je iemand anders willen introduceren.

Losse lessen kosten 12,- en mogen via de site, contant of via een Tikkie betaald worden. Per losse les schrijf je jezelf in op je gekozen les beschikbaar op het rooster of stuur een e-mail met de gekozen les.

 

Locatie

De leslocatie ligt in het rustige Schaarsbergen in Arnhem. Op de Karmelitessenlaan 22 mag ik de ruimte gebruiken van mijn schoonmoeder die hier ook Reiki geeft samen met haar dochter. Deze ruimte noemen wij De Basis.

Voor elke les leg ik alle materialen klaar voor mijn leerlingen. Je hoeft dus geen mat of andere props mee te nemen. Als je het fijn vind mag je natuurlijk een handdoek meenemen. 

Je kan de auto gemakkelijk (gratis) in de straat parkeren of natuurlijk met de fiets komen en met het  openbaar vervoer (lijn 9, uitstappen bij halte Menthebergseweg).

De entree is via de garage, hier kom je binnen in de hal en kan je veilig je waardevolle spullen en schoenen, jas, etc. kwijt tot na de les. 

Kom s.v.p op tijd maar niet te vroeg i.v.m drukte en geluid. De transitie tussen de lessen is 15 minuten dus 5 minuten van te voren aanwezig zijn is prima.

bottom of page