top of page
white lines logo - no background_no text.png

Met veel plezier en aandacht geef ik yoga les. De lessen worden gegeven in kleine groepen (max 10) zodat ik de juiste aandacht kan geven per leerling. Ik pas ook graag mijn lessen aan op het niveau en de stemming van de groep.

Hatha Yoga is de basis, toegankelijk voor elke yogi. Hierin is de opbouw van de lessen hetzelfde maar geef ik variatie in de houdingen, tempo en thema's van de les. De houdingen zijn statisch waarin je de tijd krijgt om de ademhaling onder controle te krijgen en jezelf in de houding te verdiepen, je bouwt hiermee kracht en flexibiliteit op. Deze les geef ik elke dinsdag van 09:15 - 10:15  & elke woensdag van 19:30 - 20:30

(LET OP: deze les is op woensdag momenteel vol.) op de Karmelitessenlaan 22.

Gentle Hatha is erg ontspannend. Het heeft een rustiger tempo en is geschikt voor beginners, ouderen en elke yogi met de behoefte om naar binnen te keren. In deze meditatieve en rustigere les zoeken we de verdiepende ademhaling op en creëren we een fijne flow om mobiliteit en flexibiliteit te verbeteren. Deze les geef ik elke dinsdag van 10:30 - 11:30  op de Karmelitessenlaan 22.

Wees niet verlegen en probeer de verschillende lessen op het rooster uit om te voelen welk tijdstip en vorm het beste bij jou past.

  • Hatha is de basis. Toegankelijk voor beginners en gevorderden.


  • Meer yin dan yang. Een rustige les waarin ontspanning centraal staat.


ontvang korting op 10 lessen door een strippenkaart aan te schaffen

bottom of page